Arlanxeo heeft ca. 635 m2 kantoorruimte gehuurd gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel C van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. Arlanexeo is een 50:50 joint venture van de multinationals Lanxess en Saudi Aramco. Deze joint venture tussen de twee bedrijven gaat zich primair richten op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en distributie van synthetisch rubber voor onder meer de banden- en auto onderdelenindustrie.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis en Regus. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.

Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur en marketing.