Huisvestingsadvies

Huisvesting is van groot belang voor organisaties. Het vormt niet alleen een grote kostenpost, maar heeft ook grote invloed op de identiteit en het functioneren van organisaties. Met huisvesting kan een actieve bijdrage worden geleverd aan het succes van de organisatie. RealXL begeleidt organisaties met een breed spectrum van huisvestingsadviezen.

Voor nieuwe huisvesting begeleiden wij de gehele herhuisvesting of zijn u van dienst met programma’s van eisen, locatieonderzoek en -selectie, aanhuur of aankoop, huurdersrepresentatie of gedelegeerd opdrachtgeverschap.

Voor bestaande huisvesting bieden wij contractaudits, quickscans, heronderhandelingen, sale & leaseback begeleiding, (onder)verhuur, verkoop, herontwikkeling en second opinions.

Bij RealXL hebben wij niet alleen verstand van het vastgoed, maar ook van de bedrijfsvoering van organisaties. Wij kennen de spelers in de markt en weten hoe de hazen lopen. Wij weten welke invloed huisvesting heeft op identiteit, personeel, bedrijfsprocessen en financiën en adviseren bij het maken van de juiste keuzen.

Heeft u een vraag over uw huisvesting? Wij bespreken graag vrijblijvend hoe wij u van dienst kunnen zijn.