Onze diensten

Dedicated asset management

RealXL voert voor eigenaren dedicated asset management over projecten die extra aandacht nodig hebben. Met een duidelijke strategie, focus en veel aandacht zorgt RealXL dat het vastgoed weer gaat presteren en de waarde stijgt.

Consultancy en strategie

RealXL is een ervaren vastgoedadviseur. Wij adviseren onze opdrachtgevers met hun vastgoedvraagstukken. Van korte, praktische oplossingen tot het ontwikkelen van nieuwe strategieën en de implementatie daarvan.

Transactiemanagement

RealXL begeleidt eigenaren met de aankoop- en verkoop van hun vastgoed en bij verhuurtransacties. Gebruikers van vastgoed adviseren wij bij de aanhuur en verlenging en wij voeren namens of met hen de onderhandelingen.

Huisvestingsadvies

De huisvesting is van groot belang voor organisaties. Het vormt niet alleen een grote kostenpost, maar heeft ook grote invloed op de identiteit en het functioneren van organisaties. Met huisvesting kan een actieve bijdrage worden geleverd aan het succes van de organisatie. RealXL begeleidt organisaties met een breed spectrum van huisvestingsadviezen.

Insolventie en herstructurering

Bij insolventie, faillissementen of surseance kan vastgoed een belangrijk deel van de activa vormen. Door een creatieve en professionele aanpak realiseert RealXL een aanzienlijk hogere opbrengst van het vastgoed met meer grip op de risico’s. In veel gevallen lukt het ons de eigenaar te helpen om zijn vastgoed weer op orde te krijgen.

Mediation

Als RICS accredited mediator helpt Richard Splinter partijen hun zakelijke geschillen buiten de rechtbank op te lossen.