CGI heeft ca. 770 m² kantoorruimte gehuurd gelegen op de 2e verdieping van bouwdeel B van het prominente kantoorgebouw De Colonel in Maastricht. Dit is na Arlanxeo in korte tijd de tweede nieuwe huurder voor De Colonel. Inmiddels vinden er met meer gegadigden gesprekken plaats.

CGI Nederland verhuist per 1 augustus haar huidige locatie in Heerlen naar deze nieuwe kantoorruimte in het centrum van Maastricht. CGI, opgericht in 1976, is een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van informatietechnologie en bedrijfsprocessen. CGI heeft op dit moment 6 vestigingen in Nederland: Rotterdam, Hoofddorp, Groningen, Arnhem, Eindhoven en Heerlen.

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis, Arlanxeo en Regus. Door de ligging naast het NS-station en het nabijgelegen busstation heeft het gebouw de best denkbare bereikbaarheid. Met het gereedkomen van de ondertunneling van A2 in 2016 is ook de autobereikbaarheid van Maastricht en De Colonel weer optimaal. De Colonel beschikt over energielabel A en biedt vele voorzieningen.
Boek & Offermans Makelaars heeft de verhuur tot stand gebracht. RealXL Vastgoedspecialisten voert de regie over de verhuur en marketing. Re-creations EU, trad bij deze transactie op namens de huurder.