Dataroom

Zorgplein Soest

Zorgplein Soest is het grootste gezondheidscentrum van Soest. Het gebouw is verhuurd aan een brede mix van organisaties actief in de (gezondheids)zorg. Het gebouw is in 1996 als polikliniek van Meander Medisch Centrum geheel nieuw gebouwd en is recent ingrijpend verbouwd en getransformeerd tot een gezondheidscentrum.

Eigenaar Stichting Meander Medisch Centrum is voornemens het gebouw te verkopen. RealXL Vastgoedspecialisten is ingeschakeld om als exclusief adviseur de verkoopprocedure van deze propositie te begeleiden.

Meer informatie is beschikbaar in het Investment Memorandum (zie downloads).

Voor toegang tot de dataroom dient de toelatingsverklaring (zie downloads) ondertekend te worden ingediend. Na goedkeuring van de toelatingsverklaring ontvangt u per e-mail een uitnodiging voor de dataroom.

De dataroom is beschikbaar t/m 14 december 2018.

Downloads:

PROJECT

Zorgplein Soest

LOCATIE

Soest

OMVANG

1.887 m² vvo

HUURWAARDE

ca. EUR 250.000

BOUWJAAR

1996

OPDRACHTGEVER

Meander Medisch Centrum

Over Zorgplein Soest

Zorgplein Soest is het grootste gezondheidscentrum van Soest. Het bevat een brede mix van organisaties actief in de (gezondheids)zorg. In Zorgplein Soest zijn de volgende disciplines gevestigd: huisartsencoöperatie, fysiotherapie, prikpunt, podotherapeut, tandarts, nascholing voor huisartsen en doktersassistentes, buurtzorg, verloskundigen, GGz, psycholoog, diëtiste, huidtherapie, dyslexiepraktijk, hulpmiddelen, haptotherapie en casemanagement dementie.

Het gebouw is in 1996 als polikliniek geheel nieuw gebouwd en is recent ingrijpend verbouwd. Het gebouw bestaat uit 3 vleugels en beschikt over een ruime hoofdentree. De behandelruimten zijn langs de gevels gesitueerd. In de middenzones zijn ruime gangen gelegen met gelegenheid voor wachtruimten. Lichtstraten boven deze gangzones voorzien het gebouw van veel daglicht.

Het verhuurbaar vloeroppervlak is totaal circa 1.887 m². De gebruiksruimten bevinden zich allen op de begane grond. In de dakopbouw bevinden zich de installaties.

 

Zorgplein Soest

Dalplein 61,

Soest

Locatie

Het gezondheidscentrum is gelegen aan de Dalweg in Soest, de ruime, centrale as in Soest waaraan onder meer het gemeentehuis, het zwembad en het politiebureau zijn gelegen. In de directie nabijheid van het gebouw zijn woon- & zorgcentrum Molenschot en verpleeghuis Daelhoven gesitueerd.