Na (wederom) een assessment is Richard Splinter toegelaten tot het RICS International President’s Panel of Accredited Mediators. Het panel bestaat uit RICS mediators die door RICS worden aangewezen voor mediation van complexe conflicten op zowel nationaal als internationaal niveau. Van de Nederlandse Rics Accredited Mediators zijn inmiddels 11 mediators lid van het panel.

Conflicten in In het vastgoed en de bouw hebben een grote invloed op de relatie tussen partijen en de planning en budgetten van projecten. Een rechtszaak kost veel tijd en geld en leidt vaak tot het einde van de relatie. Mediation biedt de mogelijkheid om snel tot een werkbare oplossing van het conflict te komen en de relatie, planning en budgetten niet in gevaar te brengen. De RICS Accredited Mediators zijn deskundigen en zijn daardoor een goede en kritische gesprekspartner.

Lees onder meer de aankondiging op de RICS website “Meet the Panel of RICS Accredited Mediators” of bekijk de lijst van Nederlandse RICS mediators.