Maastricht

De Colonel

De Colonel is één van de meeste prominente en hoogwaardige kantoorgebouwen in Maastricht. Het gebouw is gelegen direct naast het NS station Maastricht en huisvest veel vooraanstaande organisaties, waaronder Q-Park, EY, Arcadis en Regus.

In opdracht van Basisfonds Sationslocaties heeft RealXL een strategisch plan opgesteld. Op basis van een uitgebreide analyse van gebouw, markt en concurrentie is de positionering van het project bepaald en uitgewerkt in een concrete marketingmix.

Op basis van dit plan heeft RealXL opdracht gekregen om het dedicated asset management voor De Colonel te voeren. Tijdens deze opdracht zijn diverse nieuwe huurders aangetrokken en zijn verbeteringen aan het gebouw uitgevoerd.

PROJECT

De Colonel

LOCATIE

Maastricht

OMVANG

18.928 m²

OPDRACHT

  • Strategie
  • Asset management

PERIODE

2014-2016

OPDRACHTGEVER

Basisfonds Stationslocaties

Over De Colonel

De Colonel is een kantorencomplex van ruim 18.900 m² naast NS-station Maastricht. Het gebouw bestaat uit 3 bouwdelen met elk een eigen entree. In het gebouw zijn diverse voorzieningen waaronder een bedrijfsrestaurant aanwezig. Het gebouw heeft energielabel A.
De Colonel beschikt over gemeenschappelijke vergaderruimten en een bedrijfsrestaurant. Op de begane grond bevindt zich ook Cubico Caffè, een eigentijdse espressobar/trattoria met heerlijke Italiaanse koffies, klassieke Italiaanse gerechten en een gezellig terras.
Onder het complex bevindt zich de parkeergarage met laadpalen.

De Colonel

Stationsplein 10

Maastricht

Locatie

De Colonel ligt direct naast het NS station van Maastricht in de wijk Wyck. Onder het gebouw bevindt zich de parkeergarage. Op loopafstand bevindt zich de binnenstad van Maastricht.

Door de markante toren is De Colonel vanuit de wijde omtrek zichtbaar.

Meer informatie?
Neem contact met ons op.

GERELATEERDE CASES

Stichthage

Stichthage  Den Haag

Bildthuys

Bildthuys  Leeuwarden

Zocherzicht

Zocherzicht  Haarlem