Utrecht

Secoya Building

Secoya Building is onderdeel van Secoya Campus met 5 hoogwaardige gebouwen op Papendorp. Bij aanvang van de opdracht stond het gebouw geheel leeg.

In opdracht van MN Services heeft RealXL het marketingplan opgesteld. Op basis van analyses van het gebouw, de markt en de concurrentie is de positionering van het project bepaald en uitgewerkt in een concrete marketingmix.Op basis van dit plan heeft RealXL opdracht gekregen om het dedicated asset management voor Secoya Building te voeren. Er zijn aanpassingen aan het gebouw doorgevoerd en er is een business center toegevoegd.

RealXL voerde de regie over de marketing en verhuur van het gebouw. Onder onze regie zijn onder meer de nieuwe huurders Baker Tilly Berk, CEB SHL, HTC Netherlands en Commvault aangetrokken en is ruim 5.500 m² verhuurd.

PROJECT

Secoya

LOCATIE

Utrecht

OMVANG

8.391 m²

OPDRACHT

  • Strategie
  • Asset management

PERIODE

2011-2014

OPDRACHTGEVER

MN Services

Over Secoya

Secoya Building is van een hoge kwaliteit en beschikt over een zeer ruimtelijke entreehal. Door de centrale ligging en prominente plek op Papendorp leent het gebouw zich bij uitstek voor vooraanstaande, professionele organisaties.

Secoya Building is ruim 8.300 m² groot en biedt grote vloervelden van circa 830 en 650 m². De layout van het gebouw is uitermate geschikt voor toepassing van Het Nieuwe Werken. De computervloeren in combinatie met het individueel regelbare, klimaatsysteem maken allerlei indelingen mogelijk die ook later eenvoudig kunnen worden aangepast. Het gebouw beschikt over energielabel A.

Het gebouw beschikt over eigen parkeerplaatsen.

Secoya

Papendorpseweg 99

Utrecht

Locatie

Secoya ligt op Papendorp, het kantorenpark van Utrecht op het kruispunt van de A2 en de A12. Het gebied heeft een directe op- en afrit aan beide snelwegen en heeft via de Prins Clausbrug een directe verbinding naar het centrum van de stad.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

GERELATEERDE CASES

De Colonel

De Colonel  Maastricht

Bildthuys

Bildthuys  Leeuwarden

Stichthage

Stichthage  Den Haag