Amersfoort

Villa Paaslo

In opdracht van Stichting Meander Medisch Centrum heeft RealXL Vastgoedspecialisten villa Paaslo aan de Utrechtseweg 154 te Amersfoort verkocht. Deze villa kwam vrij door de voorgenomen verhuizing naar een geheel nieuw ziekenhuis.

De villa heeft een metrage van circa 585 m². De verkoper was sinds 1961 eigenaar van deze markante villa. De villa is in gebruik geweest als zusterhuis en daarna als kantoor. De villa is in 1916 gebouwd voor H.L.H. baron van Isselmuden.

RealXL Vastgoedspecialisten heeft namens de verkoper het gehele verkoopproces gestructureerd, de verkoopdocumentatie samengesteld en koopkandidaten benaderd.

PROJECT

Villa Paaslo

LOCATIE

Amersfoort

OMVANG

585 m²

OPDRACHT

• Transactiemanagement

PERIODE

2011

OPDRACHTGEVER

Meander Medisch Centrum

Over Villa Paaslo

Villa ‘Paaslo’ is één van de meest karakteristieke kantoorvilla’s ‘op de Berg’ in Amersfoort Zuid. De villa is in 1916 gebouwd als woonhuis voor H.L.H. baron van Isselmuden. De villa heeft bij de bouw de naam “Huize Paaslo” gekregen. De villa beschikte destijds over een Franse stijltuin met park.

Aan de voorzijde heeft de villa twee karakteristieke ‘torentjes’. Aan de achter- zijde biedt de villa een ruime tuin met terras en balkons. In het interieur zijn nog vele originele stijlelementen behouden zoals stucwerk plafonds met lambrisering, glas-in-lood, paneeldeuren en sierlijsten.

De koper heeft het gebouw inmiddels gerestaureerd.

Villa Paaslo

Utrechtseweg 154

Amersfoort

Locatie

De villa is gelegen aan de Utrechtseweg, één van de hoofdinvalswegen van Amersfoort-Zuid. Vanaf de snelweg A28 (Utrecht – Zwolle) is de villa binnen 3 minuten bereikbaar. Op 1 kilometer afstand ligt het Centraal Station Amersfoort, met directe intercityverbindingen met o.a. Schiphol, Utrecht en Groningen.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

GERELATEERDE CASES

Zocherzicht

Meander-ziekenhuis  Baarn

Zorgplein Soest

Gezondheidscentrum Soest

Stichthage

Stichthage  Den Haag